2015


Z IZKUPIČKOM POMAGALI 11- LETNEMU LUKU

Vransko Summer Night ni le glasbeni dogodek, ki poskrbi za zabavo željne množice mladih in mladih po srcu. Je dogodek z dušo in srcem, ki preko druženja, sprostitve, glasbe in zabave povezuje množice in kar je najpomembneje,  z delom sredstev, zbranim od prodanih vstopnic, pomaga pomoči potrebnim.

Del izkupička od prireditve Vransko Summer Night 2015 smo namenili 11-letnemu Luku, ki ima težko obliko cerebralne paralize in s tem prispevali košček k lažji poti do nakupa hišnega dvigala ter Luku omogočili lažje življenje. Tudi zaradi vas, dragi obiskovalci, ker ste prišli na dogodek, kupili vstopnico in podprli naša prizadevanja ter trud.

0D4A0637

 

2015 – Pomagajmo Luku!

Luka je star 11 let. Rodil se je 9. 2. 2004, dva meseca prezgodaj. Ob rojstvu je zadihal in zajokal, kasneje pa je zaradi nedozorelih pljuč prenehal sam dihati. Ob prenehanju dihanja je prišlo do pomanjkanja kisika v možganih, kasneje pa še do možganskih krvavitev. Posledica pomanjkanja kisika v možganih in krvavitev pa je cerebralna paraliza. Luka ima težko obliko cerebralne paralize. Prikovan je na invalidski voziček in povsem odvisen od pomoči drugih. Pomoč potrebuje pri vsakdanji negi, hranjenju, igri oziroma pri prav vsaki aktivnosti. Edina njegova močna točka je govor,saj zelo rad govori. Luka je lani decembra končno dobil električni invalidski voziček, ki mu omogoča vsaj malo samostojnosti.

Ker pa Luka z leti postaja vse večji in težji, ga je vedno težje nositi po kar 18 stopnicah v bivalne prostore. Prav tako z električnim vozičkom ne more v svojo sobo in po stanovanju, ker je le-ta pretežek, da bi ga lahko nesli po stopnicah. Zato potrebujemo hišno dvigalo. Ker pa so stroški takšnega dvigala zelo visoki, se obračamo na vas za kakršno koli pomoč. Že vsak najmanjši prispevek nam bo zelo olajšal to investicijo.

V kolikor bi želeli Luku pomagati po svojih močeh, lahko prostovoljne prispevke nakažete na TRR SI56 0510 0700 9922 641, A BANKA.

Veronika Gazvoda
Vrbje 78 b
3310 Žalec
SI56 0510 0700 9922 641
namen: OTHR  Dvigalo za Luka

Iskrena hvala iz srca.

Foto: Sašo Novoselič Photography

 

 

 

Komentarji